Čokolády a čokoládové substituty
Čokolády a čokoládové substituty jsou vyráběny z vybraných základních surovin vysoké kvality. Sortiment pokrývají výrobkové řady určené pro topingy a dekorace (k pečení) a náplňové krémy včetně zmrzlinových topingů, které mohou být užívány i k různým cukrářským aplikacím. Výrobkové řady garantují špičkovou kvalitu výsledků kterých lze pak dosáhnout rychle a snadno.
Ariba
Řada Ariba je speciálně určena pro topingy k dekoracím cukrovinek, je to nejvyšší kvalitativní řada vužití čokolád. Je k dispozici v discích s různým obsahem kakaového másla a rovněž v různě velkých dropsech.
Centramerica
Centramerica jsou čokoládové substituty vysoké kvality pro topingy a dekorace. Ve formě hořkých, mléčných a bílých disků.
Caravella
Caravella je řada čokoládových substitutů pro topingy a dekorace. Je k dispozici v různých tvarech - disky, dropsy, droplety (kapičky) a vločky - a ve všech druzích - hořká, mléčná, bílá.
Caravella krémy
Caravella roztíratelné krémy odpovídají finálním cukrářským potřebám.
Cream - roztíratelné krémy na topingy, náplně dortů a náplně po pečení.
Fluifour and Four - roztíratelné krémy pro pečení, či plnění před pečením.
Caravella polevy
Caravella Ice Cacao je zmrzlinový toping charakterizovaný leskem, je suchý při dotyku a také velice rychle krystalizující při tenké vrstvě povrchu. Je nejlepší jako poleva zmrzlin a může být užíván i při výrobě vynikající stracciatelly (s vločkami čokolády uvnitř).