Čokolády a čokoládové substituty

Čokolády a čokoládové substituty jsou vyráběny z vybraných základních surovin vysoké kvality. Sortiment pokrývají výrobkové řady určené pro topingy a dekorace (k pečení) a náplňové krémy včetně zmrzlinových topingů, které mohou být užívány i k různým cukrářským aplikacím. Výrobkové řady garantují špičkovou kvalitu výsledků kterých lze pak dosáhnout rychle a snadno.

Ariba

cokolady1Řada Ariba je speciálně určena pro topingy k dekoracím cukrovinek, je to nejvyšší kvalitativní řada vužití čokolád. Je k dispozici v discích s různým obsahem kakaového másla a rovněž v různě velkých dropsech.

Centramerica

cokolady2Centramerica jsou čokoládové substituty vysoké kvality pro topingy a dekorace. Ve formě hořkých, mléčných a bílých disků.

Caravella

cokolady3Caravella je řada čokoládových substitutů pro topingy a dekorace. Je k dispozici v různých tvarech - disky, dropsy, droplety (kapičky) a vločky - a ve všech druzích - hořká, mléčná, bílá.

Caravella krémy

cokolady4Caravella roztíratelné krémy odpovídají finálním cukrářským potřebám.

Cream - roztíratelné krémy na topingy, náplně dortů a náplně po pečení.

Fluifour and Four - roztíratelné krémy pro pečení, či plnění před pečením.

Caravella polevy

cokolady5Caravella Ice Cacao je zmrzlinový toping charakterizovaný leskem, je suchý při dotyku a také velice rychle krystalizující při tenké vrstvě povrchu. Je nejlepší jako poleva zmrzlin a může být užíván i při výrobě vynikající stracciatelly (s vločkami čokolády uvnitř).