Margariny a melanže
Široký rozsah řady margarinů Master Martini je členěn jejich typem, užitím a tvarem. Tímto je zajištěna vysoká přidaná hodnota ve všech oblastech užití od nejrozšířenějších výrob po sofistikované průmyslové cukrářské výroby.
Melange
Jsou kombinací mezi chutí másla a užitnými vlastnostmi rostlinných margarinů. Jsou ideálním produktem pro zvýšení přidané hodnoty a vynikajících výsledků.
Melange Cream - nejlepší pro svoji chutnost do krémů
Melange Plus Croissant a Melange Plus Sfoglia - nejlepší pro listová těsta a croissanty
Gioia
Jemná chuť a mnohostranost umožňuje dosahovat výsledků vysoké kvality.
Gioia - nejlepší do krémů, šlehaných těst a kynutých směsí, jemného a křehkého pečiva
Gioia Gold - víceúčelový margarin, který nabízí srovnatelnou chutnost a chřupavost jako máslo, který eliminuje problémy při přípravě výrobku
Gran Master
Řada margarinů nejvyšší kvality.
Gran Master Plus Croissant and Sfoglia - nejlepší na croissanty, linecká těsta a sladká a voňavá těsta
Gran Master Cream - margarin nejvyšší kvality s vysokou schopností vstřebávat vzduch společně s vysokou chutností a uchováním čerstvosti
Gran Master Frolla Patisserie - na tvrdší, chutná listová těsta
Gran Master Sfoglia - zajišťuje konstantní a vysoké kynutí
Master One
Úplná řada margarinů vysoké kvality.
Master One Gateaux and Master One Cake - jsou vhodné pro všechny typy krémů, listových těst a šlehaná těsta
Master One Pastry Forte - vhodné pro produkty s vysokým nabýváním objemu
Master One Pastry Equilibrata - pro řízené kynuté produkty (rolky, vějšíře, vroubkované povrchy)
Martini
Úplná řada s různými velikostmi a typy margarinů, které vyhovují všem potřebám zákazníků s vynikajícím poměrem cena/kvalita.
Master Export
Pro středně velké pekárny, které se pozorně dívají na náklady. Kombinuje kvalitu s nízkými náklady.