Margariny a melanže

Široký rozsah řady margarinů Master Martini je členěn jejich typem, užitím a tvarem. Tímto je zajištěna vysoká přidaná hodnota ve všech oblastech užití od nejrozšířenějších výrob po sofistikované průmyslové cukrářské výroby.

Melange

maragariny1Jsou kombinací mezi chutí másla a užitnými vlastnostmi rostlinných margarinů. Jsou ideálním produktem pro zvýšení přidané hodnoty a vynikajících výsledků.

Melange Cream - nejlepší pro svoji chutnost do krémů

Melange Plus Croissant a Melange Plus Sfoglia - nejlepší pro listová těsta a croissanty

Gioia

maragariny2Jemná chuť a mnohostranost umožňuje dosahovat výsledků vysoké kvality.

Gioia - nejlepší do krémů, šlehaných těst a kynutých směsí, jemného a křehkého pečiva

Gioia Gold - víceúčelový margarin, který nabízí srovnatelnou chutnost a chřupavost jako máslo, který eliminuje problémy při přípravě výrobku

Gran Master

maragariny3Řada margarinů nejvyšší kvality.

Gran Master Plus Croissant and Sfoglia - nejlepší na croissanty, linecká těsta a sladká a voňavá těsta

Gran Master Cream - margarin nejvyšší kvality s vysokou schopností vstřebávat vzduch společně s vysokou chutností a uchováním čerstvosti

Gran Master Frolla Patisserie - na tvrdší, chutná listová těsta

Gran Master Sfoglia - zajišťuje konstantní a vysoké kynutí

Master One

maragariny4Úplná řada margarinů vysoké kvality.

Master One Gateaux and Master One Cake - jsou vhodné pro všechny typy krémů, listových těst a šlehaná těsta

Master One Pastry Forte - vhodné pro produkty s vysokým nabýváním objemu

Master One Pastry Equilibrata - pro řízené kynuté produkty (rolky, vějšíře, vroubkované povrchy)

Martini

maragariny5Úplná řada s různými velikostmi a typy margarinů, které vyhovují všem potřebám zákazníků s vynikajícím poměrem cena/kvalita.

Master Export

maragariny6Pro středně velké pekárny, které se pozorně dívají na náklady. Kombinuje kvalitu s nízkými náklady.