Margariny a zlepšující přípravky

Margariny - technologické vybavení výroby zajišťuje široký rozsah margarinů vhodných pro průmyslové klienty, co se týče obsahu tuku, struktury, soudržnosti a organoleptických vlastností. Úzká spolupráce s výzkumem a vývojem zajišťuje vývoj margarinů přímo odpovídajícím potřebám.

Zlepšující přípravky a směsi v prášku - široký sortiment produktů vzniklých úzkou spoluprácí se zákazníky.

Čokolády, čokoládové substituty, zmrzlinové polevy, čokoládové krémy - jsou rovněž vyvinuty na základě zákaznických potřeb.

Rostlinné krémy - i u těchto produktů je možné upravovat funkční a organoleptické vlastnosti dle zákaznických potřeb a využívat např. balení bag in box.

Margariny

margariny1Tažné margariny - ideální pro manuální nebo strojovou laminaci tažných a kynutých těst. Vítězná charakteristika: plasticita.

Stolní margariny - ideální v planetárních mixérech pro kynutá a nekynutá těsta: narozeninové dorty, linecká těsta, keksy a suchary. Vítězná charakteristika: jsou ideální náhražkou másla ve všech výrobcích, jejichž základem není listové těsto.

Krémové margariny - ideální pro náplně. Vítězná charakteristika: jejich schopnost přijímat vlhkost a vzduch.

Zlepšující přípravky a směsi v prášku

margariny2Zlepšující přípravky - vše závisí na jejich užití, zákazníci mají k dispozici široký sortiment zlepšujících přípravků odpovídajícího složení, aplikace a účelu. Všechny zlepšující přípravky mohou být užity pro pekaře i cukráře, některé jsou speciálně určeny pro zamražované výrobky.

Sladová mouka - od mouky z ječmene až po pšeničnou mouku. Tyto mouky jsou užívány v kynutých výrobcích pro zlepšení fermentačního procesu a příslušných vlastností konečného výrobku.

Polotovary pro výrobu cukrářských krémů - vyvážené směsi pro přípravu cukrářských krémů, za tepla i za studena.

Polotovary pro přípravu cukrářských výrobků - polotovary využívající zkušeností neprůmyslové cukrářské výroby pro průmyslové zákazníky, včetně koncentrátů pro cukrářskou a pekařskou výrobu.

Čokolády, čokoládové substituty, zmrzlinové polevy, čokoládové krémy

margariny3Kategorie čokolád a čokoládových substitutů se dělí na tyto řady:

Cukrářské - výrobky určené k výrobě čokolád, čokoládových pralinek a substitutů a k výrobě náplní.

Zmrzlinářské - výrobky do i vně (jako dekorace) zmrzlinových dortů.

Pekařské - výrobky pro zamražení, plnění, zdobení, včetně výrobků termostabilních.

Rostlinné krémy

margariny4Mimo rostlinných sladkých a nesladkých šlehaček, členěných dle účelu použití, rostlinné krémy zahrnují směsi pro výrobu zmrzlin a horký čokoládový nápoj.